teliprogramok

6+1 téli tipp Dobogókőn

Kucsera Éva Egyéb Komment

Milyen programok, látnivalók vannak Dobogókőn télen avagy mivel üssük el az időt egy téli kiruccanáson?

1. Séta a téli erdőben

Dobogókő természeti kincsei minden évszakban káprázatosak. A téli erdő csendje összehasonlíthatatlan a harsogó tavasszal vagy a színes ősszel. Persze, télen jól fel kell öltözni, de a csípős levegővel, a ropogó hóval és a fehér ruhát húzott erdővel felejthetetlen. A túraútvonalak közül érdemes a rövidebbeket és a könnyebbeket választani.

2016havazott06

2. Síelés, szánkózás

Ha hó takarja a tája, nélkülözhetetlen a hótaposó és a sípálya is üzemel, de szánkózni is lehet. A Walden Hotel szállóvendégei számára minden évben előkészíti a szánkókat.

3. Masszázs

A rövid téli nappalokat kellemesen kiegyenlíti egy remek masszázs, szintén a Walden Hotel vendégei számára elérhető.

4. Élményfürdő és wellness

Az esztergomi fürdő  Dobogókőtől csupán 20-25 perc, úgy is megéri átugrani, ha csak fél napot töltünk ott.

5. Forró italok

Télen a gyömbéres ital forrón a legjobb, de a Walden Hotelbe is érdemes beülni és egy jót beszélgetni egy kávé, egy pohár bor vagy akár egy ebéd mellett.

6. Finom ételek

Egy mozgalmas nap után vagy egy nagy erdei séta után A hotel menüje évszakonként változik és számos különlegességet tartogat.

 

+1 Konferenciák egész évben

A Walden Hotel nem csak remek elhelyezkedése miatt vonzó (akár egynapos) konferenciák, rendezvények helyszínének – Budapesttől csupán 45 perc, mégis a természetben -, hanem tágas konferenciaterme miatt is, amelynek hatalmas ablakai szinte egybekapcsolják a természettel. Nem mellesleg a hotel csapata profi vendéglátó.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.