A dobogókői Walden Hotelben készült Wiener Schnitzel (azaz rántott hús) a legnépszerűbb. Legalábbis az Instagram felhasználók szerint!
A hotel séfjének tapasztalatai egybevágnak a “városi legendával”, hogy a Wiener Schnitzel évtizedek óta a legnépszerűbb vasárnapi ebéd és a bécsi szeletet (vagy hétköznapibb nevén rántott húst) kedvelők nem csak otthon készítik szívesen, hanem az étlapról is gyakran választják.
A JÓ WIENER SCHNITZEL TITKA A ROPOGÓS PANÍR ÉS A MEGFELELŐ VASTAGSÁGÚ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚS. KÖRETE BURGONYA ÉS SZEZONÁLIS ZÖLDSÉGEK. FOTÓ: WALDEN HOTEL INSTAGRAM
Az Instagramra felkerült képen a fotós ebédje látható, aki azért örökítette meg a látványt, mert ő is nagy rántott hús rajongó és kedvét lelte benne, azután gyorsan kést és villát ragadott, hogy még melegen elfogyaszthassa. Csak később, a fotók válogatás során derült ki, hogy ez a fotó is bekerül abba a sorozatba, amely a Walden Hotel konyháján készült ételeket mutatja be.